Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Waarom_Sportinn

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen! Wat maakt Sportland Hasselt nu zo uniek?
Weet u het? Wij vertellen u dit graag.

Jeugd lessen

 Onder leiding van oud-kampioenen Colin en Janita Kist-Kuiper is het sportcentrum opgestart en verder uitgegroeid tot wat het nu is.

Oud-wereld kampioene aerobics en streetdance Janita Kist, heeft jarenlang ervaring met jeugdlessen geven. Van de leeftijd van 3 jaar tot aan de volwassen groepen.

 

 

In deze jaren heeft ze de manier van lesgeven kwalitatief verbeterd tot het product wat het nu is. Daarnaast zijn alle instructeurs naast hun diploma’s en opleidingen, door Janita begeleid en aangestuurd om de kwaliteit te waarborgen en met nieuwe input te verhogen. Oud-Europees kampioen Judo, Colin Kist is van witte bander uitgegroeid tot zwarte bander, leraar en heeft nu zelfs de 5e dan op zak. Hij heeft eenzelfde traject afgeleverd betreffende de jeugdlessen als Janita. Hij heeft vele jaren, de jeugd van Hasselt en omstreken het traject van witte band tot en met zwarte band begeleid. Ook examineert Colin nog regelmatig bij wedstrijden en examens voor de leraren opleiding. 

Kwaliteit Personeel

Met deze 2 Oud-kampioenen is de basis van ons personeel zeer kwalitatief.

Al onze fitness en groepslesinstructeurs hebben verschillende opleidingen afgerond op het gebied van Sport en Bewegen. Daarnaast wordt deze kennis regelmatig up-to-date gehouden door deelname aan cursussen, conventies en opleidingen van ClubJoy. Ook heeft Sportland elke 2 jaar een interne cursus voor potentiële lesgevers.

Acitivity Concept + begeleiding Fitness

Met Johan Domine aan het roer van de fitness en het Activity Concept(AC)programma, heeft Sportland Hasselt een uniek combinatie. AC is gebouwd om voor iedereen een passend programma samen te stellen, naar aanleiding van doelstellingen en mogelijkheden. Daarnaast wordt de lange termijn doelstelling visueel gemaakt in korte termijn doelstellingen van 10 weken en zelfs naar wekelijkse doelen. Deze wekelijkse doelen zijn in te behalen punten weergegeven, welke haalbaar zijn en motiverend. Wanneer alle wekelijkse doelstellingen zijn behaald, zal de 10-weekse ook gehaald zijn, wat resulteert in een grote stap dichterbij de langer termijn doelstelling en motivatie. De expertise, onze fitness instructeurs en de individuele contact momenten met de instructeurs, welke onder leiding van Johan Domine staan.