Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Bedrijfsgeschiedenis

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou!

Sportland Hasselt is een gezellig Sportcentrum voor jong en oud.

Janita Kist startte in April 2001 met het geven van groepslessen in een kleine gymzaal in Steenwijk. Samen met haar man Colin Kist verhuisde de onderneming in augustus 2002 naar een multifunctionele accommodatie aan de Dolderweg in Steenwijk. De naam werd veranderd in Sport- & Gezondheidscentrum Sportinn Steenwijk, bekend genoeg als ”Sportinn”. In augustus 2005 werd er een aanbouw gerealiseerd. Niet alleen fitness, budo, dans, zonnebank en sauna maar destijds ook Indoor Racketsport Ricochet deed haar toe trede tot vele faciliteiten welke Sportinn in Steenwijk biedt.


Na de realisatie van het sportcentrum begonnen Janita en Colin in september 2006 in een kleine gymzaal met het geven van groepslessen. Ook in Hasselt vond een verhuizing plaats naar een multifunctionele accommodatie aan de Industrieweg. Naast de groepslessen werd er ook fitness en ontspanning, zoals de zonnebank en sauna, en de mogelijkheid voor kinderoppas gerealiseerd.

Met het team, van behulpzame adviseurs en professionele instructeurs, staat Sportland tot heden bekend als een professionele bedrijf dat zich actief beweegt in de markt regio Zwartewaterland en daarbuiten. Expertise op het hoogste niveau in de sporten judo, jiu jitsu en dans doen vele kiezen voor de lessen van Sportland. Vooral kinderlessen worden op zeer hoog niveau gegeven onder leiding en toezicht van Janita en Colin, zelfs oud-internationals en medaillisten op NK’s, EK’s, en zelfs WK’s in hun tak van sport. Mede door de samenwerking met o.a. therapeuten, zorginstanties, opleidingsinstituten en meerdere branchepartners is het bedrijf LERF-gecertificeerd.

Dit is een van de hoogste kwaliteitsmerken van de fitnessbranche.

In september 2011 vierde Sportland haar 5-jarige jubileum.