Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Beste sportvereniging,

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!
Hierbij wil ik u graag informeren over het volgende. In april 2011 hebben wij ons als gemeente aangesloten bij het jeugdsportfonds Overijssel. Deze samenwerkingsovereenkomst is vorige maand verlengd met 3 jaar. Hierdoor kunnen kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen blijven deelnemen aan sportactiviteiten. Via de post of via de de buurtsportcoaches (Martijn & Denise) hebben een aantal verenigingen een poster van het jeugdsportfonds ontvangen. Zou u deze goed zichtbaar voor ouders willen ophangen?
 
Bijdrage
De bijdrage van het jeugdsportfonds bestaat uit het bekostigen van de contributie en sportattributen. Een kind komt in aanmerking wanneer het gezinsinkomen 115% van het wettelijk sociaal minimum is. De bijdrage van het jeugdsportfonds bedraagt maximaal € 250,- per kind per jaar (sportseizoen). De financiële bijdrage wordt niet verstrekt aan het kind of de ouder(s). Het toegekende bedrag wordt rechtstreeks overgemaakt aan de club of vereniging, en/of sportzaak. Vervolgens ziet de intermediair erop toe dat het kind deelneemt aan de activiteiten waarvoor de contributie is betaald.
 
Aanmelding
De aanmelding van kinderen is in handen van door het jeugdsportfonds erkende intermediairs. Deze personen zijn in Zwartewaterland op een professionele werkwijze betrokken bij de scholig, opvoeding en begeleiding van kinderen. Mocht u iemand willen aanmelden voor het jeugdsportfonds neem dan contact op met de buurtsportcoaches Martijn Jansen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.” href=”wlmailhtml:{B5A7A206-EAEA-436C-9BD8-5DFF14D15DB9}mid://00000002/!x-usc:mailto:<a href=”/sportland/ nl=”” zwartewaterland=”” jansen=”” mailto:m=””>Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 3040 8576 of Denise Homminga Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.” href=”wlmailhtml:{B5A7A206-EAEA-436C-9BD8-5DFF14D15DB9}mid://00000002/!x-usc:mailto:<a href=”/sportland/ nl=”” zwartewaterland=”” homminga=”” mailto:d=””>Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 – 4447 4500. Zij verzorgen voor u de aanmelding!
 
Voor overige vragen kunt u met mij contact opnemen,
 
Met vriendelijke groet,
Erna Last – Kijk in de Vegte
 
Gemeente Zwartewaterland
Leerplichtambtenaar / Beleidsondersteuner
Eenheid Ontwikkeling en Beheer
T. 038 – 38 53 108