Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo
 

sportlandpas

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!

Sporten zowel fitness als groepslessen voor volwassenen al vanaf 18,00 pmnd!!!

Sportland biedt verschillende soorten abonnementen aan, waarover we u kort willen berichten. Mocht u meer informatie hierover willen ontvangen, kunt u tijdens onze openingstijden telefonisch contact met ons opnemen of langskomen voor een vrijblijvende rondleiding. Zo kunnen wij u alle mogelijkheden
vertellen en ervaart u ons centrum.

Gratis Proefles

Wij geven u niet alleen de kans om een vrijblijvend kijkje in ons centrum te nemen, maar wij nodigen u tevens van harte uit om langs te komen voor een gratis proefles. U kunt op deze manier ervaren hoe het is om bij ons een groepsles te volgen en/of ervaren hoe onze speciale fitness programma werkt.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een rondleiding of gratis proefles kunt u contact met ons opnemen tijdens openingstijden op telefoonnummer: 038 – 230 31 31 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overname abonnement

U wilt graag lid bij ons worden, maar zit nog vast aan een abonnement ergens anders? Wij hebben de oplossing voor u! Wij bieden u de mogelijkheid aan om uw lidmaatschap van een andere sportschool over te nemen, zodat u meteen bij ons kunt komen sporten. U hoeft dan niet te de einddatum af te wachten van uw abonnement van uw huidige sportschool, en u heeft daarom geen dubbele kosten. Wel hebben we enkele voorwaarden met betrekking tot dit overname abonnement.

  • Inschrijving van minimaal een jaar bij Sportland
  • Een geldig opzegbewijs tonen van uw vorig sportcentrum
  • We nemen een maximaal aantal maanden over, neem contact met ons op, voor meer informatie.

Verschillende abonnementen

Iedereen is anders en heeft andere behoeften. Door ons aanbod van verschillende abonnementen, proberen we aan ieders wensen te voldoen. Zo hebben we abonnementen voor 1 maal per week sporten en onbeperkt sporten. U kunt bij beide abonnementen onbeperkt gebruik maken van de sporten die we aanbieden en daarnaast ook gratis gebruik maken van de kinderoppas en sauna. Het verschil in 1 maal per week en onbeperkt zit in de aantal keren dat u ons bezoekt. Bij het onbeperkte abonnement kunt u komen wanneer u wilt en hoe vaak u wilt, binnen onze openingstijden. Bij een 1 maal per week abonnement, mag u ook komen wanneer u wilt, echter maar 1x per week. Daarnaast bieden we abonnementen aan voor verschillende contractperioden, zo is een contract voor een langere contractperiode goedkoper dan een kortere contractperiode. En hebben we ook voordelige daluren abonnementen (daluren is tussen 13:30/16:00 en 18:30 uur en op de zaterdag) Kinderen onder de 14 jaar komen in aanmerking voor één van onze kidsabonnementen. Zodra ze ouder zijn dan 14 jaar, komen ze in aanmerking voor een jeugd/volwassenabonnement. Echter wanneer u een dalurenabonnement neemt, zal de abonnement prijs niet veel stijgen. Als laatste hebben we voor de gezinnen onder ons ook een mooi abonnement. U kunt met u gehele gezin voordeling bij Sportland sporten. Al vanaf 3 personen!! U krijgt vanaf 3 personen 20% korting op uw abonnementsprijzen en dit kan oplopen tot 40% korting. Wilt u weten of dit voor u aantrekkelijk is? Laat u adviseren door onze medewerkers.

Aanvullende abonnementen

Naast bovenstaande abonnementen hebben we voor enkele aanvullende diensten aparte abonnementen, welke los of in combinatie met een sportabonnement afgenomen kunnen worden.

 

Voedingsplan

Voedingsplan is een nieuwe levensstijl, waarbij uw gezondheid voorop staat. U leert een goede balans te vinden in voeding en beweging en zal daardoor afvallen. Wanneer u uw streefgewicht heeft bereikt, zal u deze door voedingsplan makkelijk kunnen hanteren. Het is namelijk geen dieet, maar een nieuwe levensstijl. Voor meer informatie, klik hier (met link naar pagina voedingsplan)

Zonnebank

Sportland beschikt over een zonnebank, welke door iedereen gebruikt kan worden. Leden krijgen korting op hun bezoek of zonnebankkaart

10x Sporten kaart

Naast de mogelijkheid om een abonnement aan te gaan kunt u ook kiezen voor een sportkaart, waarmee u 10 maal kunt komen sporten