Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Streetdance

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou!
Streetdance

Helemaal uit je dak gaan….

Dansen als de dansers vanSou you think you can dance? Dat kan! Tijdens onze streetdance lessen ga je helemaal uit je dak op de nieuwste muziek en vetste beats! Dansen op stoere muziek voor jong en oud.Meer
Streetdance
Streetdance is ontstaan begin jaren ’80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. Deze dansers zijn vaak gekleed in “baggy clothes”. Dit is ruim en dansbaar zittende kleding. In Europa brak streetdance pas door in de jaren ’90. Deze stijl had veel invloed op mode, videoclips, graffiti, dj’s, rappers, scratchers enzovoort. De ene na de andere film kwam uit met daarin veel aandacht voor de streetdancecultuur. Bij streetdance zijn veel bewegingen gericht op bewegingen uit videoclips. Streetdance verandert hierdoor eigenlijk continu. De streetdancebewegingen zijn vaak vrij losjes en komen heel luchtig over. Er wordt meestal op heel snelle muziek gedanst, waardoor het een flitsend effect heeft. Streetdance is dansen op hiphop en R&B muziek. Streetdance is niet gewoon dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en goed ritmegevoel.

Wat bereik ik ermee?

 energie


Voor
wie is Streetdance?

Streetdance is voor de stoere dames en heren onder ons. Vind je het leuk om te dansen en om uitgedaagd te worden om iets nieuws te leren, dan is Streetdance iets voor jou. In vergelijking met Showdance zijn de passen bij streetdance sneller, moeilijker en je neemt je lichaam mee in een bounce beweging. Ook al heb je deze technieken nog niet, het is vooral leuk om te doen. Je danst op verschillende streetdance nummers, van hiphop invloeden tot R&B.

Datum Omschrijving
Er zijn momenteel geen evenementen