Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Showdance

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!
Showdance

Dance the show of your live!

Een dansvorm waarbij allerlei dans soorten worden gemixt: van klassiek – en jazzballet tot musicaldans. Ook word af en toe gebruik gemaakt van attributen tijdens de dans. Met showdance maak je samen van je dans een show !
Meer Showdance

De naam zegt het al ; het is vooral dansen voor de show, niet echt met een doel of een bepaalde “stijl” waar je je aan moet houden. Het gaat er vooral om dat het er leuk uitziet en dat het bijzonder en nieuw is.

De naam ‘Showdance’ is niet zo bekend, maar wordt toch het meeste gebruikt. Showdance is een combinatie van verschillende dansstijlen. Het accent van showdance ligt op het instuderen van spetterende shows, waarbij ook aandacht besteed wordt aan uitstraling en het overbrengen van jouw enthousiasme naar het publiek. Het is voornamelijk een strakke dynamische stijl met veel armbewegingen. Geen technische hoogstandjes, maar tempo, uitstraling en afwerking bepalen het spetterende eindresultaat. Tegenwoordig is Showdance zeer goed te vergelijken met videoclipdansen. Invloeden van verschillende dansstijlen [streetdance, aerobic, jazzdans, videoclipdance etc.] komen bij elkaar en zorgen voor zeer afwisselende dansen. Showdance is GEEN streetdance!

Wat bereik ik ermee?

energie


Voor wie is Showdance?

Showdance is voor iedereen die houdt van dansen en het leuk vindt om samen met een groep te dansen op verschillende soorten muziek. Elke 6 tot 8 weken wordt er gestart met een nieuwe dans. Ook worden de oude dansen herhaald. Met de lessen gaat een hoge doses FUN gepaard. Vaak zijn de passen en de lichaamsbewegingen niet zo moeilijk als bij streetdance, maar juist de positie wisselingen maakt dat de dans wordt omgetoverd tot een leuke show! Durf jij de show te stelen? 

Datum Omschrijving
Er zijn momenteel geen evenementen