Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Pilates

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!
Pilates

Feel the intensity of balance!

Deze grondoefeningen, ontwikkeld door de legendarische trainer Joseph Pilates, zijn een oefenmethode voor het hele lichaam. Met de nadruk op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse, gebruikt Pilates de buik, onderrug en de bilspieren als centrum van kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen. Voor een strakke body!


Meer Pilates
Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spreken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: Pilates! In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: Pilates!

De oorsprong van Pilates vinden we in het verre oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Pilates biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

Wat bereik ik ermee?

vitaliteitbalanskracht

Voor wie is Pilates?

Pilates is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent adviseren we je deze les te doen. Fitheid zal dan je beloning zijn. Omdat Pilates er toe bij kan dragen je rugklachten en gewrichtsklachten te verminderen zou je in goed overleg met een specialist en de coach deze les kunnen volgen. Werk naar een fitter niveau! Volg Pilates lessen!

Datum Omschrijving
Er zijn momenteel geen evenementen