Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Club Cycle

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou!
Club Cycle

Tour de calorie!

Staand en zittend neem jij vlakke wegen, heuvels en maak je sprints. De ritmes tijdens derideen de technieken zorgen voor een groot trainingseffect op hart, longen en beenspieren. Bepaal zelf de zwaarte van de training. Iedereen kan meedoen. Vindt de kampioen in jezelf en beleef de kick!Meer
ClubCycle

De les zit boordevol energieke muziek en is afwisselend zodat je op een goede wijze vermaakt wordt terwijl je doelgericht bezig bent. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning tijdens de inspanning. Rij mee met dit stukje entertainment.

Een
gehele les wordt je meegenomen op een uitdagende route. De coach neemt je mee over bergen en dalen. Je zult je wanen in een andere omgeving doordat ieder muzieknummer een onderdeel voorstelt op een traject van een fietsparcours. Sluit je ogen en fiets de Alpe d’Huez op, daal vervolgens de Mont Ventoux af en sprint over de eindstreep. Even in een andere wereld en nog goed ook voor de vetverbranding en conditie.

Wat bereik ik ermee?

afvallenenergie

 

Voor wie is ClubCycle?
ClubCycle is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubCycle daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om iedere week er weer tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, iedereen in een groep werkt aan zijn /haar eigen doelstellingen. Iedereen kan meedoen.

Datum Omschrijving
Er zijn momenteel geen evenementen