Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Streetdance -14

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!
Streetdance -14
Helemaal uit je dak gaan….

Dansen als de dansers vanSou you think you can dance? Dat kan! Tijdens onze streetdance lessen ga je helemaal uit je dak op de nieuwste muziek en vetste beats! Dansen op stoere muziek voor jong en oud.
 


Meer
Streetdance
Streetdance is ontstaan begin jaren ’80 in New York. Vooral in de achterbuurten werd er veel op straat gedanst. Hier komt ook de naam vandaan. Dansers zijn vaak gekleed in kleding die ruim zit, maar waar je wel goed in kan dansen. Bij streetdance komen veel bewegingen uit zeer bekende videoclips. De streetdance bewegingen zijn vaak losjes en komen heel luchtig over. Je danst op een hele snelle manier, waardoor het een heel flitsend effect krijgt. Streetedanse doe je vooral op Hip Hip en R&B muziek. Het is niet gewoon dansen, maar een combinatie van techniek, pasjes en een goed ritmegevoel.

Streetdance is voor de stoere meiden en jongens onder ons. Vind je het leuk om te dansen en om uitgedaagd te worden om iets nieuws te leren, dan is Streetdance iets voor jou. In vergelijking met Showdance zijn de passen bij streetdance sneller, moeilijker en je neemt je lichaam mee in een bounce beweging. Ook al heb je deze technieken nog niet, het is vooral leuk om te doen.

Iets voor jou?
Denk je na het lezen ‘dat is wel wat voor mij’, kom dan een keer langs om het gratis te proberen. Bel wel even van te voren zodat we je in ons sportcentrum kunnen verwelkomen.
Datum Omschrijving
Er zijn momenteel geen evenementen