Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Judo -14

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!
Judo -14
Judo een manier van leven!
 
Meer Judo
Judo komt van oorsprong uit Japan, deze verdediging sport is rond 1882 ontworpen door Jigoro Kano. Judo betekend in andere woorden ookzachte weg. Judo is inmiddels een vechtsport wat wereldwijd beoefend wordt en ook Olympisch waardig is!
 
Jong en oud, meiden of jongens, opas en omas, judo is geschikt voor elke leeftijd en geslacht. Veel judokas beoefen judo voor de lol in hun vrije tijd en daarnaast zijn er ook veel judokas die wedstrijd gericht judo uitvoeren. Wie kent de Olympische medaille winnaars Aton Geesink, Wim Ruska, Mark Huizinga en Jenny Gal niet.
 
Judo is een verdedigingssport en een zelfbeheersingsport. Het gaat erom je tegenstander goed te werpen en hem in een houdgreep te houden. Bij judo gebruik je niet alleen je eigen kracht maar ook de kracht van je tegenstander.
 
Behalve verdediging en zelfbeheersing heeft judo ook doelen als: Respect voor je tegenstander, doen wat rechtvaardig is en doen wat je zegt. Judo is voor jongens en meisjes van af 6 jaar. Wat je precies leert hangt af van de leeftijd en je niveau. Het gaat bij judo niet alleen om kracht. De sterkste wint niet altijd! Het gaat ook om coördinatie, snelheid, techniek en tactiek. Judo is geschikt voor iedereen. Maar vooral voor degene die wil leren zichzelf te beheersen, verdedigen en respectvol wil leren omgaan met deze tak van sport. De basis van Judo is een goede basis voor de rest van je leven. De kop geeft niet voor niets aan: Judo, een manier van leven.

Iets voor jou?
Denk je na het lezen ‘dat is wel wat voor mij’, kom dan een keer langs om het gratis te proberen. Bel wel even van te voren zodat we je in ons sportcentrum kunnen verwelkomen.
Datum Omschrijving
Er zijn momenteel geen evenementen