Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Jiu Jitsu -14

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!
Jiu Jitsu -14
De kunst van de verdediging
 
Deze Japanse gevechtssport is een mix van karate en judo. Trainen voor een hogere band, wedstrijden of om te leren verdedigen. Onder leiding van oud-kampioen Colin Kist wordt er getraind om lichaam en geest in balans te krijgen. Doe een keertje mee en je zult zien dat ook jij snel zal leren wat vechten is.Meer
Jiu Jitsu
Ju betekent zacht en soepel. Jitsu betekent techniek, vaardigheid, kunst. Het moderne Jiu Jitsu wordt in vele clubs als sport aangeleerd, alhoewel het oorspronkelijk een zuivere zelfverdediging is. In Jiu Jitsu leer je je te verdedigen tegen één of meerdere aanvallers, die wel of niet gewapend zijn. Zelf gebruik enkel ons lichaam als wapen en is in principe alles toegestaan.

Het Jiu Jitsu behandelt verschillende aspecten, zoals bevrijden, ontwijken, afweren, klemmen, werpen, stoten, controleren, wurgen enz. Hierbij maken we efficiënt gebruik van  vitale punten. Deze zijn bij iedereen vitaal, zodat de fysieke sterkte van de verdediger minder belangrijk is. Ook gebruikt je vaak de kracht van de aanvaller.

Jiu Jitsu als sport beoogt ook de verbetering van de fysieke en mentale conditie. De weerbaarheid wordt verhoogd en het zelfvertrouwen groeit.. Tenslotte streven wij na, dat de trainingen plezierig worden aangepakt. De sportbeoefening is voornamelijk recreatief, maar er is ook de mogelijkheid om ook aan wedstrijden deel te nemen. Er bestaat zowel een “fighting” (gevecht) als “duo-games” (demonstratie) competitie. Hier gelden uiteraard strenge regels voor om de veiligheid van de deelnemers te garanderen.

Jiu Jitsu gaat net iets verder in de verdediging dan Judo. De technieken verschillen in beide vechtsporten. Bepaalde doelstellingen zijn echter wel gelijk, zoals het verhogen van de weerbaarheid, zelfbeheersing en het zelfvertrouwen.

Iets voor jou?
Denk je na het lezen ‘dat is wel wat voor mij’, kom dan een keer langs om het gratis te proberen. Bel wel even van te voren zodat we je in ons sportcentrum kunnen verwelkomen.
Datum Omschrijving
Er zijn momenteel geen evenementen