Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!

Bedrijfsfitness wordt steeds populairder, en niet zomaar. Sinds de ARBO wetgeving van 1994 en met name de Wet Terugdringing Ziekteverzuim bent u als werkgever (mede) verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Bovendien kost ziekteverzuim kost uw organisatie veel geld. Kostenbeheersing begint bij preventie. En preventie begint bij bewegingsprogamma’s. Die progamma’s moeten gericht zijn op een toename van de belastbaarheid van medewerkers.

De resultaten:

 • Lager ziekteverzuim
 • Fittere medewerkers
 • Vermindering van risicofactoren voor betrokken werknemers
 • Meer plezier in het werk

Bewegingsprogamma’s zijn bovendien recreatief en dus leuk voor uw medewerkers. Behalve de fysieke gezondheid biedt bedrijfsfitness werknemers een andere omgeving dan de werkvloer aan waar sociaal contact plaats vindt. Ten slotte heeft bedrijfsfitness ook nog belastingvoordelen voor uw onderneming.

 

Fiscaal voordeel

Werknemers kunnen voordeliger sporten en werkgevers kunnen zelfs besparen op werkgeverslasten en daarnaast het voordeel pakken als het ziekteverzuim structureel wordt beperkt. Bedrijfsfitness kan, door de afspraken van het Ministerie van Financiën, onbelast vergoed worden. Sinds korte tijd wordt ook de werkgever niet meer beperkt tot het aanwijzen van één fitnesscentrum per plaats waar zijn-haar werknemers dienen te sporten, wil men gebruik maken van bedrijfsfitness. Het moet hierbij gaan om conditie- of krachttraining van werknemers die plaats vind onder deskundig toezicht en die georganiseerd of geïnitieerd wordt door de werkgever.

 

2 keuzes van fiscaal voordeel

 1. Bedrijfsfitness is door de overheid fiscaal aantrekkelijk gemaakt, daarom kiezen sommige werkgevers ervoor om de kosten die hun werknemers maken volledig te vergoeden.
 2. Werkgevers mogen de abonnementskosten van het brutoloon van de werknemer aftrekken. Zo hoeft er minder loonbelasting betaald te worden. En u hoeft over dit gedeelte dan ook geen sociale lasten te betalen.

 

Nog even de voordelen op een rijtje:

Voordelen werkgever

 • Financieel voordeel uit besparing sociale lasten
 • Extra secundaire verantwoord ondernemen
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Aansprekend instrument bij het terugdringen van het verzuim
 • Deskundig begeleiding voor de deelnemers
 • Simpele overzichtelijke en transparante werkwijze
 • 1 aanspreekpunt

Voordelen werknemer

  • Hoge korting voor de werknemers, vanaf 40 procent op de abonnementskosten
  • Verrekening met verschillende brutoloon bestanddelen mogelijk
  • Deskundige begeleiding voor de deelnemers
  • Fitness draagt bij aan een betere gezondheid
  • Deelnemers beslissen zelf wanneer ze sporten
  • Minder bedeelden stappen laagdrempelig in

Wilt u het ziekteverzuim van uw medewerkers terugdringen of wilt u eerst meer informatie over bedrijfsfitness? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en 038 – 230 31 31.