Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Fitness

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!
Fitness

Gezond bewegen geeft energie!!

Maar wat is precies gezond bewegen? Het antwoord is eenvoudig: u beweegt binnen uw eigen mogelijkheden! Eerder fitness gedaan, maar niet volgehouden? Bij ons lukt dat wel!!! Ons SportMed systeem geeft u elke week een doel dat met bewegen behaald wordt. Behaalde punten worden geregistreerd op een smardcard, tevens uw clubkaart, na 10 weken worden uw activiteiten geëvalueerd en doelen kunnen bijgesteld worden. In uw eigen tijd, uw eigen op maat afgesteld programma voor conditie en/of kracht afwerken!

 

Meer Fitness

Bij Sportinn Steenwijk is de mogelijkheid om door middel van een op maat gemaakt fitnessprogramma te werken aan uw conditie, fit te blijven, enkele kilo’s af te vallen of uw vermoeidheid, futloosheid en stress te verslaan! Gezond bewegen geeft energie!! Maar wat is precies gezond bewegen? Het antwoord is eenvoudig: u beweegt binnen uw eigen mogelijkheden! Sportinn Steenwijk werkt met het systeem: ‘Activity Concept’. Dit is een exclusief bewegingsconcept, ontwikkeld door een team van sportartsen, wetenschappers, fysiotherapeuten en voedingsspecialisten. Het is hiermee een wetenschappelijk onderbouwt conditieverbeteringsprogramma. Geheel afgestemd op uw eigen fysieke kunnen. Vanaf het ‘start’- moment werkt u gefaseerd naar het gewenste doel toe. De trainingen volgens Activity Concept zijn hierdoor voor een ieder haalbaar en geven na een periode van tien weken gegarandeerd resultaat. Dat beloven wij! Houdt hierbij rekening dat wij dit kunnen beloven, wanneer u alle trainingen voor 100% volbrengt. Dit betekent dat u twee á drie keer per week een uur aan uw gezondheid moet werken. U registreert uw trainingen met de smardcard en u volgt uw individuele vooruitgang. Elke 10 weken wordt u opnieuw getest en deze opvolging versterkt uw motivatie en vergroot het plezier om te bewegen. Daarnaast is er een goede begeleiding, klik hier voor meer uitleg over deze begeleidingsafspraken.

 

Wat bereik ik hiermee?

Fitness Cardio:

afvallenvitaliteitenergie

 Fitness Kracht:

afvallenvitaliteitkracht

 

Voor wie is Fitness?

Voor iedereen die wil werken aan de conditie, spieren te verstevigen, fit te blijven, enkele kilo’s af te vallen of de vermoeidheid, futloosheid en stress te verslaan!

Datum Omschrijving
Er zijn momenteel geen evenementen