Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou!


Mijn naam is Tessa Mensink en ik ben werkzaam bij Innofeet als podotherapeut. Bij Innofeet kunt u terecht met al uw voet (gerelateerde) problemen.

Knie-, heup- en rugklachten als gevolg van een verkeerde voetstand worden door mij behandeld. Maar ook bijvoorbeeld sportblessures, hielspoor klachten en ingegroeide teennagels zijn veel geziene klachten op het spreekuur van de podotherapeut. Daarnaast heeft de organisatie zich gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met diabetes, reumatische voetproblemen, kalk/schimmelnagels, sporters en kinderen.

Podotherapie is tegenwoordig net als fysiotherapie vrij toegankelijk. Dit betekent dat u niet eerst langs de huisarts hoeft voor een verwijzing. Podotherapie wordt veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft geen gevolgen voor uw eigen risico.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 088 – 031 3000
of bezoek onze website www.innofeet.nl

Innofeet