Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou!

Fysio Vd Bosch SLH


Even voorstellen: mijn naam is Lotte van den Bosch. Na de studie fysiotherapie in Utrecht ben ik gaan werken in Woerden mijn geboorteplaats. Om verder te specialiseren ben ik naar Gent verhuisd om daar aan de Universiteit van Gent Revalidatiewetenschappen en Musculoskeletale Kinesitherapie te gaan studeren. Aansluitend aan de diplomering van bovenstaande studie ben ik het postgraduaat manuele therapie gaan studeren. Deze studie is eveneens met onderscheiding afgerond.
Sinds de opening van Sport en Gezondheidscentrum Hasselt is eveneens Fysio & Manueel therapie van den Bosch gestart. De Praktijk voor gespecialiseerde zorg op het gebied van fysiotherapie, Manuele therapie, Handrevalidatie, Schouderrevalidatie en Revalidatiewetenschappen  

Fysiotherapie is direct toegankelijk zonder verwijzing van de huisarts Als u aanvullen verzekerd bent wordt fysiotherapie vergoed voor meer informatie hierover www.defysiotherapeut.com

 

Afspraak:
Bij beperking kan u ook aan huis worden behandeld U kan een afspraak maken bij de balie, bellen of mailen:

Telefoon:  038 477 53 70
Mail:        
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Site:         www.fysiovdbosch.nl

 

Specialisaties

Manuele therapie:

  • Richt zich op de nek, de rug, het bekken en het kaakgewricht. Eveneens bij uitstraling naar armen en benen. Met het doel de gewrichten beter te laten bewegen en de houding & bewegingen te verbeteren.
  • Manuele therapie richt zich eveneens op duizeligheid & hoofdpijn.

Handrevalidatie:

  • Alles op het gebied van hand & polsklachten zowel ernstige trauma’s, operaties en overbelasting.

Revalidatiewetenschappen:

  • Voor (Top)Sporters specifieke training en revalidatie
  • Diabetis, Obesitas & Hartfalen etc.
  • en vele andere facetten welke het bewegingsstelsel beïnvloeden

Schouderrevalidatie:

  • Therapie op het gebied van alle soorten schouderklachten