Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!


Wie is de diëtist?

Dat is Jan-Henk Slotman en ik ben woonachtig in Zwolle. Na mijn studie Voeding en Diëtetiek ben ik gestart als zelfstandige diëtist en eigenaar van Diëtistenpraktijk Slotman. Dit doe ik in de regio Zwolle, Hattem en sinds kort in Hasselt. Vanaf de leeftijd 13 jaar kan iedereen bij mij terecht voor vragen over voeding en gezondheid. Dit betekent dat ik onder andere kennis en ervaring heb van voeding in relatie tot:

ü  Over- en ondergewicht

ü  Diabetes

ü  Hormonale disbalans

ü  Maag- en darmklachten

ü  Hart- en vaataandoeningen

Wat gaat een diëtist mij kosten?

Zonder een verwijzing van uw huisarts kunt u bij mij terecht met al uw vragen over voeding en gezondheid. Vanuit de basisverzekering wordt de diëtist jaarlijks tot 3 uur vergoed. Dit geldt echter niet wanneer u diabetes of COPD heeft. In dit geval worden de kosten vergoed vanuit de ketenzorg en niet vanuit de basisverzekering.

Hoe gaat Jan-Henk te werk?

Allereerst start ik met het uitvoeren van een korte screening. Deze screening duurt 15 minuten en hierbij ga ik na of ik u kan helpen. Wanneer ik u kan helpen hebben vervolgens een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek ga ik uw voedingstoestand na en hou daarbij rekening met uw hulpvraag. Vervolgens plannen wij een vervolgafspraak.

Tijdens een vervolggesprek bespreken we uw voortgang en ga ik kijken waarmee ik u verder kan helpen.

Waarom naar Jan-Henk?

Door mijn kennis en eigen ervaring kan ik mij goed verplaatsen in mensen zoals u.

Dit betekent dat ik de tijd neem om goed naar u te luisteren en ik u wil begrijpen.

Bij mij gaat u de deur uit met een persoonlijk voedingsadvies.

Waar vind ik meer informatie over de diëtist?

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u mij bereiken op het mobiele
nummer 06 16020803. Ook kunt u een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn website www.dietistslotman.nl


dietist1dietst1