Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo
 

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!

Sportland Hasselt biedt de volgende dans soorten aangeboden: Zumba, Showdance, Streetdance, Kinderballet en Hip Hop / Streetdance jongens.

Kwaliteit instructeurs

De lessen en instructeurs staan onder leiding van Janita Kist-Kuiper. Janita is meerdere malen Europees en Wereld Kampioene in streetdance en aerobics geweest. Naast deze enthousiaste instructeurs, zijn er ook enkele enthousiaste dames die zich inzetten voor de dans. Deze dames maken deel uit van de danscommissie. De danscommissie is zeer belangrijk voor de dansers. Zij regelen het reilen en zeilen omtrent de selectieteams. Daarnaast zitten ze in de organisatie van verschillende activiteiten. Voor meer informatie klik op bovenstaande knop ‘Danscommissie’.

Evenementen / activiteiten

  • Naast de evenementen / activiteiten georganiseerd door de danscommissie wordt er jaarlijks ook veel door Sportland georganiseerd voor de dansers:
  • Op elke wedstrijd welke in de agenda terug te vinden is, houdt Sportland zich verantwoordelijk voor de begeleiding.
  • Er wordt o.a. gezorgd voor aanmelding voor de wedstrijden, kleding voor de selectieteams en natuurlijk alle trainingen voor deze teams.
  • Elke twee jaar worden er nieuwe audities of open lessen gehouden om nieuwe selectieteams samen te stellen of reeds bestaande aan te vullen voor het nieuwe dansseizoen.
  • Het dansspektakel wordt elke 2 jaar georganiseerd voor de recreatie dansers van Sportinn en Sportland, om alle ouders, opa’s en oma’s, vrienden en belangstellende te laten zien wat ze allemaal de afgelopen tijd geleerd hebben en natuurlijk is het super leuk om op te treden.
  • De onderlinge wedstrijden worden elk jaar gehouden. Er wordt door drie sportscholen gestreden om een 1e plaats. Daarnaast is het ook weer een kans om op te treden in een echte show.
  • Sportland verzorgt ook op verzoek gastlessen en optredens. Daarnaast is het mogelijk om naar het sportcentrum te komen sport te ervaren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u ideeën en wilt u weten of het uitvoerbaar is, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om een offerte op te vragen. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 038 – 230 31 31.