Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!

Eigenaren Janita en Colin Kist-Kuiper hebben voor het sportcentrum de naam Sport- en Gezondheidscentrum Sportland Hasselt gekozen. Dit omdat zij niet alleen sport en bewegen willen aanbieden op verschillende manieren maar ook een stukje gezondheid willen doorgeven. Deze zorg voor de gezondheid en de zorg op zich zijn enkele gebieden waarop het sportcentrum zich steeds verder probeert te bewegen.

 

In de huidige samenleving is gezondheid een ‘zorg’ voor veel mensen. Sportland wil hierbij helpen.

 

Sportland doet dit doormiddel van verschillende langdurige en kortstondige projecten op te starten en uit te voeren. Hieronder is kort omschreven waarin Sportland kan ‘zorgen’.

 

Fysiotherapeut

Allereerst is er een samenwerking tot stand gekomen met de Fysiotherapie van den Bosch. Dit centrum zorgt ervoor dat mensen met klachten, geholpen worden. Wanneer deze klachten minder zijn geworden, kunnen wij de zorg weer overnemen door een juiste programma op te stellen. Door dit programma wordt er op de juiste manier getraind om de klachtgebieden te versterken en de klachten minder of niet meer terug te laten komen. Daarnaast zullen wij mensen adviseren om naar de fysiotherapeut te gaan bij klachten, waarvan wij als sportcentrum niet de oplossing kunnen bieden. Ook is naast deze samenwerking een voor leden gratis spreekuur in het leven geroepen. 1 maal per maand komt de fysiotherapeut langs om de vragen van onze leden te beantwoorden.

 

 

Voedingsplan

Voedingsplan van Sportland ‘zorgt’ voor een gezond levenspatroon. Vandaag de dag hebben we allemaal het probleem dat er maar 24 uur in een dag zit, terwijl we minimaal 36 uur nodig hebben. Carrière maken, huishouding, sociale verplichtingen en andere tijdrovende activiteiten liggen constant op de loer en dwingen ons tot een bepaalde levenswijze. Deze levenswijze wil nog wel eens ongezond en makkelijk zijn.

Met voedingsplan zorgen we ervoor dat het nog steeds makkelijk blijft, maar dan wel gezonder. Er zal toch ook een stukje geïnvesteerd moeten worden in tijd om het gezonde levenspatroon te creëren. Maar eenmaal geleerd, dan wil je niet meer terug.

 

Geen honger, steeds fitter en gewoon blij zijn met wie je bent, wetende dat alles kan en de oplossing altijd binnen handbereik is. Belangrijk is dat jij uiteindelijk zonder hulp van anderen, zelf je leven kan indelen en naar eigen inzicht kan beleven.

 

Mensen met Autistisme

Sportland ‘zorgt’ ook voor de medemens. Binnen de medewerkers van Sportland werkt een jongen met autisme. Hij werkt in de schoonmaak en helpt bij de begeleiding van de judo-jeugd. Door deze aanstelling biedt Sportland voor hem een mooie werkervaring en net zoals iedereen een fijne werkplek. Ook Sportland medewerkers en leden krijgen hierdoor de kans om te leren met mensen met autisme om te gaan.

 

Naast deze fijne collega die wij bij ons bedrijf hebben werken, is er ook de mogelijkheid om een speciale workshop aan te vragen.

 

Wilt u meer informatie over deze onderwerpen, kunt u altijd contact met ons opnemen.