Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!

Naast een bedrijf te zijn voor de gezondheid en beweging van onze leden, willen we ook een bedrijf zijn waarin de toekomstige werknemers praktijk ervaring kunnen doen.

Interne opleiding

We hebben in de afgelopen jaren al enkele leden opgeleid tot goede instructeurs. 2-jaarlijks organiseren wij een interne cursus om potentiële lesgevers de grondbeginselen te leren, waarna een mogelijke stagetraject dan wel een cursus kan worden opgestart. Dit is afhankelijk van de uitkomst van de interne cursus, de wensen van de potentiële instructeur en de mogelijke toekenning van een vaste lesgeef uren. Soms is het een goede 1e stap, maar is het verstandig om nog een jaar te wachten met de vervolgstappen of zelfs nogmaals mee te doen aan een interne cursus 2 jaar later. Na deelname aan de interne cursus wordt de tijd genomen om dit verder vorm te geven.

Stage

Naast ons eigen leerbedrijf, zijn we ook leerbedrijf voor verschillende scholen, erkend door de organisaties Calibris en Ecabo. Deze organisaties waarborgen de kwaliteit van de leerbedrijven in Nederland op verschillende leergebieden.

 

Ecabo


Ecabo

ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is er voor in opleiding. ECABO is een van de zeventien kenniscentra die ons land telt. Samen vormen wij de schakel tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Vanuit een gezamenlijk doel: Een arbeidsmarkt in balans voor iedereen.

 Calibris2


Calibris

Kenniscentrum Calibris is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor het onderhoud van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport. In het verlengde van deze wettelijke taken ligt een expertise die veel meer omvat. Calibris heeft de kennis en ervaring om een brug te slaan tussen school en leerbedrijf, tussen werkgever en werknemer, tussen opleiding en loopbaan, tussen overheid en bedrijfsleven. In deze rol als intermediair ligt een belangrijk deel van onze toegevoegde waarde. De kenniseconomie moet het hebben van een goed opgeleide beroepsbevolking. En wij doen er alles aan om de hiervoor noodzakelijke innovaties te stimuleren en te faciliteren. Of de stage lang of kort duurt, het maakt niets uit, wij kunnen wat voor je betekenen.

 

Intresse?

Heb je interesse voor de interne cursus of een stageplaats neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..nl