Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!

Onderstaand is een overzicht weergegeven met welke bedrijven Sportland Hasselt samenwerkingen heeft. Samenwerkingen tussen lokale ondernemers zorgen voor goede bindingen en het creëert mogelijkheden voor de betrokken partijen. Een stukje betrokkenheid en versterking van elkaar, zijn hierbij mooie elementen.

We hebben van ieder bedrijf een kort stukje waarin we het bedrijf kort voorstellen en, indien van toepassing, welke samenwerkingen we onderling hebben welke voordelen dit heeft voor u als lid. Wanneer u op het logo klikt komt u op de website pagina van het betreffende bedrijf terecht.

SPORTLAND_LOGO

Sportinn Steenwijk

Deze sportschool is de hoofdvestiging van Sportland Hasselt, gevestigd in Steenwijk. Als lid van Sportland kunt u ook gratis gebruik maken van de faciliteiten van Sportinn Steenwijk. Sportinn Steenwijk beschikt over fitness, groepslessen, sauna, kinderoppas ruimte, zonnebankruimte, bar/lounge en ricochet.
U bent van harte welkom.

 

logo3

Joy & Health

Wij optimaliseren uw natuurlijke schoonheid. Naast de kwalitatieve huidverzorging en make- up lijnen geven wij de gelegenheid voor totale rust en ontspanning in al onze schoonheidsbehandelingen en arrangementen. Stel uw eigen arrangement naar wens samen.

Een dagje J&H is een dagje genieten!

Als lid van Sportland Hasselt krijgt u 10% korting op de behandelingen bij Joy & Health. Uitgezonderd de aankoop van producten en aanbiedingen.

 

matsuru

Matsuru

Matsuru is een leverancier van sportartikelen.
Vele producten die wij te koop aanbieden, worden via Matsuru ingekocht. Ook kunt u ze regelmatig op de grote Judo en Jiu Jitsu-toernooien zien. Vooral het merk Adidas wordt gepromotoot. Ook onze nieuwe Judo en Jiu Jitsu pakken met logo zijn door Matsuru ontworpen en uitgevoerd.

 

 

 

 

 Multimate

 

  

 

 

Kontento Logo2014 Custom

Multimate

Multimate is de nummer één in de doe-het-zelfmarkt op het gebied van service en klantvriendelijkheid. De kracht van Multimate bouwmarkten is gelegen in het zelfstandig ondernemerschap. Multimate is een complete bouwmarkt, die de klant alles kan bieden voor de juiste uitvoering van de klus in en om het huis. En dat gaat verder dan het leveren van de materialen! Je vindt hier de laatste trends, klustips, een selectie uit ons assortiment en nog veel meer. Da’s nou het mooie van Multimate.Kontento

Er zijn 1000 en 1 redenen om een evenement/ activiteit te willen organiseren. Middels een gesprek, waarin u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij, met onze jarenlange ervaring, u een totaalprogramma presenteren. Onze kracht is een aanspreekpunt zijn, zodat u op de dag zelf volledig beschikbaar bent voor uw gasten en relaties.

  • (Bedrijfs)Evenementen op maat

  • Party’s, lunches en feesten op maat

  • Relatiegeschenken

  • Verhuur

  • Sportcafé “De Prinsenhof”