Reserveren

Acties

Activiteiten Nieuws

Social Netwerk

emailfacebookgoogleyoutube
zwk-logo

Als je gek bent op je inkomen, heeft het geen zin om te wachten. U moet begrijpen dat u de baas bent over uw financiële status! Ik raad je aan om te gaan zitten en na te denken over wat je zou willen doen. Houd je misschien van gamen? Het is de hoogste tijd om het beste casino ooit te vinden en daar te proberen te winnen. Dus dan kan ik het niet helpen, maar adviseer je een chic spel pharaoh slots free play. Er zijn veel verschillende coole games met aantrekkelijke graphics. U kunt spelen vanaf uw computer, uw tablet of uw telefoon. Er zijn veel manieren om te winnen op de site, maar je moet het zelf proberen. De spellen zullen niet alleen uw financiële status verhogen, maar ook de stemming. En zoals je weet hangt bijna alles af van de stemming. Dus het is aan jou! Hoort uw hart bij gamen? Ben je het zat om thuis te blijven in zelfquarantaine? Of misschien werken uw buren u op de zenuwen met hun revisie? Terzake. Er is mij een sjieke website verteld waar je plezier kunt hebben en ik wil het met je delen. Er zijn veel spellen voor uw rust. Maar als u meer wilt weten over voorwaarden en bepalingen, dan kunt u die ook op deze website vinden. Verfraai uw dag niet alleen met het spel mr bet maar ook met andere. Verwijder alle twijfel, ga spelen op de site. Je hebt tijd om op te laden en je winst zal zeker toenemen! Ik weet dat je het waard bent om te winnen. Ik geloof dat u uw dromen kunt laten uitkomen!

Sportland Hasselt is aangesloten bij de volgende organisaties:


Calibris2

Calibris

Kenniscentrum Calibris is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor het onderhoud van de kwalificatiestructuur voor de sectoren Zorg, Welzijn en Sport.

 

Ecabo

ECABO

ECABO is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de economisch/administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Ongeveer twee miljoen Nederlanders werken in deze beroepen. Tien procent van de jongeren is er voor in opleiding. ECABO is een van de zeventien kenniscentra die ons land telt. Samen vormen wij de schakel tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Vanuit een gezamenlijk doel: Een arbeidsmarkt in balans voor iedereen.FitVak

Fit!vak

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra. Voor de klant is dat een belangrijke zekerheid en kwaliteitsborging. De centra die zijn aangesloten bij Fit!vak zijn gekeurd en gecertificeerd. De consument is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen

HAFF


HAFF

HAFF staat voor Holland Aerobic & Fitness Future. Twintig jaar geleden is Jan Rombouts gestart met deze organisatie. Het Doel van HAFF is Aerobic- en Fitnesssport in Nederland te bevorderen. De HAFF is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste organisaties in de aerobic- en fitnessbranche.

LERF


LERF

Een onafhankelijke, door de brancheorganisatie Fit!vak i.s.m. het NOC*NSF en de ministeries van EZ en VWS in het leven geroepen stichting, die bestaat uit vertegenwoordigers van eigenaren van sport,- beweging-, fitness- en wellnesscentra, opleidingscentra, werknemersorganisatie en de brancheorganisatie.

Logo20JBN20jpg1

Judo Bond Nederland

De Judo Bond Nederland (JBN) is aangesloten bij de Europese Judo Unie (EJU) en de Internationale Judo Federatie (IJF). De judobonden van alle aangesloten landen werken goed samen en overleggen regelmatig hoe het judo nog veiliger, mooier en spannender kan worden gemaakt. Het bondsbureau van de JBN is gevestigd in Nieuwegein. Naast het bureau is een dojo waar de Nederlandse selecties samen trainen. 

nationaal_bedrijfsfitness_plan_2

Nationaal Bedrijfsfitness Nederland

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is dé gezonde arbeidsvoorwaarde voor uw organisatie. Een complete regeling waarmee uw werknemers gemiddeld 50% goedkoper fitnessen. Met ruim 1.000 deelnemende fitnesscentra beschikt Bedrijfsfitness Nederland over het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland.

Nationaal_Gezondheidsplan


Nationaal Gezondheidsplan

Nationaal Gezondheidsplan (NGP) is vanaf 2002 actief met een leefstijl platform om mensen te ondersteunen naar een gezondere leefstijl. Vanaf 2007 is Nationaal Gezondheidsplan gestart met een nationaal bedrijfsfitness- en preventie netwerk, waar momenteel ruim 500 sportcentra deel van uitmaken en waarmee meer dan 110.000 werknemers bediend worden met bedrijfsfitness.

NVJJL


NVJJL

De Nederlandse Vereniging voor Jiu-Jitsu- en Judo Leerkrachten
(NVJJL) bestaat sinds 1948 en is een verenging die belangen behartigt voor alle bij haar aangesloten judo-jiujtsu en aikido leraren. Door middel van stages en cursussen in het land, waarvan enkele in samenwerking met de JBN, blijven onze leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de budo-sporten.

 

Soneo

Soneo

Soneo is een stichting die zich inzet voor ?dans en creativiteit. Soneo organiseert jaarlijks terugkerende één en meerdaagse sportieve, culturele, feestelijke, vermakelijke gebeurtenissen en combinaties van wedstrijd en theater die toegankelijk zijn voor een breed (jongeren) publiek